CURSUL DE YOGA INTEGRALA GRUPA 1 TIMIȘOARA

yoga timisoara

CURS DE YOGA PENTRU ÎNCEPĂTORI

Conferința de deschidere a cursului de yoga pentru începători va avea loc Sambata, 7 octombrie 2017 ora 17:00 la Hotel Boavista. Intrarea este libera.

Cursul de Yoga de grupa I (începători) din Timișoara are loc începând cu data de 10.10.2017, în fiecare marți de la ora 18:30 la sediul Asociației Dacica, str. Virgiliu nr. 1A (colt cu str. Torac nr. 45).

Prima luna de curs este gratuita.

Cursul este structurat pe ani de studiu și practica. Fiecare întâlnire săptămânala conține aproximativ 70-80% aspecte practice completate cu noțiuni teoretice ce facilitează aprofundarea acestei discipline.

Cursurile sunt predate la sala si fiecare lectie noua este insotita de invatarea unor noi posturi corporale sau tehnici de control a suflului respirator, metode de concentrare si meditatie. Acestea sunt realizate impreuna cu instructorul de yoga care supervizeaza invatarea si executarea lor corecta.

In cadrul fiecarei intalniri saptamanale se reiau procedeele invatate anterior, astfel incat se pot recupera si lectiile pierdute. De asemenea practicantul yoga primeste un curs tiparit avand acces totodata si la alte informatii foarte interesante din diverse domenii conexe stiintei yoga si spiritualitatii.

Fiind prezentate informatii si tehnici din multiple ramuri ale sistemului Yoga, alese pe baza eficientei lor extraordinare, sistemul abordat se numeste Yoga Integrala si ofera aspirantului libertatea de a alege acele metode si tehnici potrivite personalitatii si temperamentului sau.

Va asteptam si va dorim mult succes !

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la: asociatia.dacica@gmail.com, la telefon 0740151831 zilnic intre orele 14-16 (preferabil SMS), si pe Facebook YOGA in Timisoara

Instructor yoga grupa 1, Dan Spatariu.

Comments are closed.