VA RUGAM SA NE SUSȚINEȚI, REDIRECȚIONÂND 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT DATORAT STATULUI CĂTRE ASOCIAȚIA DACICA – TIMIȘOARA

Ce este 3.5%

Prevederea 3.5% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 3.5% din impozitul lor pe venit catre programele unui ONG, de exemplu ale Asociatiei DACICA.
Puteti alege daca 3.5% din impozitul dumneavoastra va fi administrat de catre stat sau de catre o organizatie neguvernamentala.
Puteti astfel decide catre cine merg (3.5%) din impozitele dvs.!
De ce e bine sa folositi prevederea 3.5%?

Nu va costa nimic!
Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public-deci al dvs.!
Puteti ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dvs. directionand 3.5% catre o Asociatia DACICA – Timișoara care lucreaza in acel domeniu.
Va puteti asigura ca acei bani raman intr-o organizatie umanitara directionandu-i catre Asociatia DACICA – Timișoara.
Puteti ajuta oameni in nevoie directionand 3.5% catre Asociația DACICA – Timișoara care lucreaza pentru ei!

Asociatia Dacica a realizat in cursul anilor mai multe actiuni cu caracter social si spiritual printre care:

Festivalul Iubeste Viata – 7 editii:Iubeste Viata – 2011

Cursuri de Yoga, Ayurveda si Astrologie

Ziua Internationala de Yoga:
Ziua internationala Yoga – 8 Oct 2010

Seri culturale de arta – sustinute de trupa de arta spirituala „Artemisa”:
* „Alice in tara minunilor pentru oameni mari”
* „Naufragiul”
* Zen 0 – http://www.youtube.com/watch?v=8vnNfP7mC2Q
* si Zen 1 – ecranizari dupa traditia Zen – care vor fi postate in curand pe site-ul asociatiei

In data de 4 aprilie am luat parte la mitingul impotriva exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica in P-ta Unirii Timisoarain cadrul careia am realizat si un film:

Multumim din nou, celor care ne-au ajutat si sprijinit si anul trecut si e din nou momentul ca fara eforturi financiare, sa sprijinim in numar cat mai mare Asociatia Dacica. Ofera 5 minute din timpul tau pentru un click pe iconita de mai jos pentru a oferi 2 % din impozitul pe venitul tau asociatiei. Rugati rude, colegi si prieteni sa ne ajute, caci numarul cat mai mare de contribuitori ne asigura un venit cat mai mare din acest procent, pe care altfel il donati statului. Sumele adunate, ne vor ajuta sa ne imbunatatim conditiile de desfasurare a activitatilor in sediul nostru.

Cei care au doar venituri salariale descarcati declaratia 230 cu datele asociatiei, completati datele personale si atasati o copie a fisei fiscale pe care ati primit-o la servici si a buletinului si aduceti-le la sediul asociatiei pana in data de 15 mai.

Cei care au alte forme de venit descarcati declaratia 200 cu datele asociatiei, sunt primele doua pagini din declaratie, pe care le inlocuiti sau le copiati in declaratia voastra pe care o depuneti la Administratia Financiara pana in data de 25 mai.

Avand in vedere ca spatiul aferent notarii contului bancar pe declaratia 230 este mic va prezentam alaturat datele:

Codul de inregistrare fiscala: 13437326
Cont Bancar LEI: RO 73 RNCB 0249049259350001

Pentru cei care doriti sa completati formularul direct pe calculator am atasat si varianta formular pdf fara date: descarcare 200, descarcare 230

VA MULTUMIM DIN SUFLET!
Asociatia DACICA